середа, 5 лютого 2020 р.

Виховна година «Безпечний інтернет для дитини»

Мета: розширити й поглибити знання про Інтернет; дослідити позитивні і негативні наслідки Інтернету;розвивати уважність, спостережливість, мовленнєві навики, пам’ять, виховувати етичне спілкування між товаришами, дорослими, молодшими друзями, інформаційну культуру учнів.
03.02.2020 року було проведено виховну годину  серед дітей 4-7х класів в Новоархангельському навчально-виховному комплексі "загальноосвітння школа І-ІІІ ступенів-гімназія"

Сьогодні ми поговоримо про світ, з яким ви стикаєтесь кожного дня – про світ Інтернету. Інтернет – це цікавий та захоплюючий світ, який дозволяє вам дізнаватись про світ цікавого, спілкуватись з людьми в різних кінцях світу, грати в цікаві ігри та ділитись з іншими своїми думками та захопленнями. Але як і в любому іншому світі в Інтернеті є свої правила,  яких треба суворо дотримуватись, для того, щоб уникнути неприємних та небезпечних ситуацій. За ініціативою компанії «Microsoft Україна» 11 лютого 2020 року відзначається День безпечного Інтернету. Саме ця організація є засновником веб-ресурсу «Он-ляндія – безпека дітей в Україні».
На сьогодні в Україні проблема безпеки дітей в Інтернеті постала особливо гостро. Аудиторія користувачів всесвітньої мережі дедалі розширюється, і її переважну частину становлять діти та підлітки, які не усвідомлюють повністю загроз, що можуть чекати у віртуальному просторі.

Саме тому сьогоднішнє наше заняття ми присвятимо темі «Безпечний Інтернет». Спробуємо дослідити  позитивні і негативні наслідки Інтернету, сформулювати та засвоїти правила безпечної роботи в Інтернеті.



    Тож, якщо Ви користуються послугами Інтернету, то не забувайте стежити за змістом матеріалів, які Ви переглядаєте. Будьте пильними до будь-яких змін у поведінці та уподобань ваших друзів у зв'язку із появою в їхньому житті Інтернету.





Немає коментарів:

Дописати коментар